Digital Signage

Digital Signage is beeldschermcommunicatie die u kunt inzetten voor informatie, branding, promotie, sfeer en entertainment. Het is dé manier om actuele boodschappen snel met uw doelgroep te communiceren op specifieke plekken en op geselecteerde momenten. De content is hierbij erg belangrijk: uw betekenisvolle boodschap in tekst, beeld en geluid.

Wij richten ons in samenwerking met Toshiba op het op de meest efficiënte wijze aanbieden en communiceren van uw informatie, zowel voor interne als externe doelgroepen. We analyseren, implementeren en beheren informatie- en documentprocessen en helpen u hierbij dit op de meest efficiënte wijze in te richten.

Functionele Digital Signage

Onze Functionele Digital Signage oplossing verhoogt uw omzet, zorgt voor een betere beleving bij uw klanten en werknemers, ondersteunt uw bedrijfsdoelstellingen en verbetert uw branding. U verpakt uw commerciële of informatieve boodschap zoals u dat wilt en u verspreidt uw boodschap op elke gewenste plek in uw kantooromgeving. Bij de receptie, in de showroom of vergaderruimte, op de afdeling en in het bedrijfsrestaurant, de koffiecorner of het magazijn. Zo voegt onze Functionele Digital Signage een nieuwe dimensie toe aan de communicatie in elke kantooromgeving in elke sector: van accountantskantoor tot zorgcentrum, van onderwijsinstelling tot distributiecentrum, en van hotel tot transportbedrijf.

In veel organisaties draagt een receptioniste, gastvrouw of commerciële medewerker zorg voor de ontvangst en begeleiding van uw bezoekende klant. Het persoonlijke contact is hierbij erg belangrijk. Onze Functionele Digital Signage oplossingen kunnen hier beleving aan toevoegen en sommige taken zelfs overnemen. Denk aan het persoonlijk welkom heten aan de receptiebalie door de naam van de bezoeker en het logo van de organisatie op het beeldscherm te tonen, de bezoeker te wijzen op de koffieautomaat in de wachtruimte of alvast te informeren over nieuwe producten. Ook het informeren over het laatste nieuws, het weerbericht of de file-informatie is mogelijk. Of denk aan het begeleiden van de bezoeker door het gebouw door middel van bewegwijzering.

Wilt u ook gebruik maken van digital Signage?
Vraag gerust naar de mogelijkheden.
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP
Digital Signage door KDS

KDS biedt u een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van Digital Signage, onderverdeeld in een heldere aanpak:

 • Onderzoek en voorstel.
  We inventariseren uw doelstellingen, uitdagingen en voorwaarden en presenteren een maatwerk voorstel.
 • Installatie en onderhoud
  U ervaart een naadloze installatie. Onderhoud en training worden geleverd via één partij.
 • Content
  Van ontwikkeling en ontwerp tot onderhoud van content.
 • Financiering
  Complete oplossing tegen lage maandelijkse kosten.
Vrijblijvende demo of offerte ontvangen?
CONTACT OPNEMEN