Cloud scanning

We willen tegenwoordig dat onze informatie net zo flexibel en mobiel is als wij. Documenten moeten altijd en overal beschikbaar zijn op ieder device. De apps op het display van de multifunctional geven u directe toegang tot de mappenstructuur binnen uw Microsoft OneDrive, Google Drive en Dropbox cloudomgeving. U kunt uw documenten rechtstreeks, en dus zonder tussenkomst van pc of server, opslaan in de dienst van uw keuze.

Mobiel printen
Mobiel printen

De door ons geleverde systemen geven u volledige vrijheid in mobiel printen en scannen. Alle modellen kunnen eenvoudig communiceren met mobiele devices via AirPrint (iOS), Google Cloud Print of de Mopria Print Service (Android).

Via zowel draadloos LAN als Bluetooth kunt u snel en eenvoudig gegevens van mobiele devices verzenden naar de mfp. U kunt niet alleen afdrukken van uw mobiele device, maar ook scannen naar uw mobiele device door gebruik van de gratis e-BRIDGE Print & Capture app.

Mobiliteit betekent echter meer; namelijk ook dat uw afdruktaken u kunnen volgen. Met de optionele functie Multi Station Print beslist u waar in het netwerk u wilt afdrukken, zonder dat u een server nodig hebt. Een kwestie van de dichtstbijzijnde mfp selecteren, waar uw geprinte document vervolgens klaarligt.

KDS heeft de laagste koop en lease tarieven voor Toshiba printers, vraag direct een offerte aan en profiteer ook van onze laagste prijs garantie.
OFFERTE AANVRAGEN
Beveiliging van uw gegevens

Printers en Multifunctionals zijn in staat grote hoeveelheden data op te slaan op hun vaste schijf en ze maken integraal deel uit van zakelijke netwerken. Uit het oogpunt van databeveiliging zijn ze daardoor kwetsbaar geworden. Indien niet de juiste maatregelen worden getroffen, is het mogelijk onbevoegd toegang te krijgen tot de gevoelige informatie en bedrijfskritische gegevens op deze vaste schijven. Organisaties staan voor steeds grotere uitdagingen wat betreft de beveiliging van data en documenten.

Bij KDS bieden wij u een totaalpakket aan oplossingen, onderverdeeld in drie categorieën:

  • Toegangsbeveiliging
  • Documentbeveiliging
  • Systeembeveiliging
scannen naar softwarepakket
Scannen naar softwarepakketten

Dankzij de open-platformarchitectuur van de Toshiba e-bridge en Develop INEO systemen kunt u de multifunctional aansluiten op bedrijfsapplicatie(s) die geïndividualiseerde werkprocessen ondersteunen. Deze werkprocessen kunnen de taken van het scannen, archiveren en documentbeheer vereenvoudigen en zo de totale productiviteit van een organisatie verbeteren. De ingebouwde webbrowser maakt een snelle en effectieve communicatie mogelijk met applicaties van derden, die u naadloos in de werkprocessen kunt opnemen. De integratie met uw bedrijfsapplicatie(s) wordt ingevuld door middel van connectoren. Deze connectoren zorgen dat documenten en de bijbehorende metadata eenvoudig en op de juiste manier worden opgeslagen in uw systeem. In middels hebben wij een zeer breed scala aan connectoren beschikbaar voor bekende en minder bekende bedrijfsapplicaties als  Reat HR software, Microsoft Sharepoint, Exact, Afas, Perfect View, Alure en vele andere. Vraag ons gerust om de beschikbare connector voor uw bedrijfsapplicatie(s).

Meer weten over onze print oplossingen?
NEEM CONTACT OP