KDS Document Solutions

KDS document Solutions is opgericht in januari 2011 door directeur en eigenaar, Mischa Knops en gevestigd in Hengelo. Sinds 2011 heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke specialist die zakelijke klanten helpt bij de advisering, levering en service van printers, multifunctionals en documentgerelateerde software oplossingen. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn heeft KDS Document Solutions sinds april 2015 haar tweede vestiging geopend in Almere en hebben wij ons product en diensten pakket uitgebreid met de innovatieve digital signage oplossingen van Toshiba. KDS Document Solutions onderscheid zich door een hoge mate van product kennis en service tegen een zeer competitieve prijs-prestatieverhouding. Ondanks het succes blijf KDS Document Solutions bewust een kleine flexibele organisatie die dicht bij de klant staat en snel en adequaat reageert in elke situatie.

KDS heeft de laagste koop en lease tarieven voor Toshiba printers, vraag direct een offerte aan en profiteer ook van onze laagste prijs garantie.
OFFERTE AANVRAGEN
De juiste apparatuur voor iedere organisatie en ieder budget.

KDS Document Solutions biedt maatwerkoplossingen voor zowel ZZp-ers, kleine als grote zakelijke klanten door gebruik te maken van het landelijke servicenetwerk van Toshiba en Develop. Of het nu gaat om het vinden van de meest optimale printer of het adviseren over complete software- of cloud-oplossing, bij alles wat wij doen staan het ontzorgen van onze klanten en de inzet van innovatieve technologie centraal. Alle service gerelateerde zaken zoals service op locatie, toners, installatie en implementatie worden door ons adequaat geregeld en gemonitord. Naast technische service biedt KDS Document Solutions u ook inzicht in uw verbruik. Hiervoor hebben wij zelf een systeem ontwikkeld dat u een transparant en helder overzicht geeft van de afdrukken die u gemaakt heeft. Wij vinden dit belangrijk, echter inzicht is immers de eerste stap naar besparing! Wilt u ook besparen op uw kosten en gebruik kunnen maken van onze innovatieve producten en hoge mate van service? Wij helpen u graag verder.

Totaaloplossing

Om u volledig te kunnen ontzorgen hebben wij de laatste jaren fors geïnvesteerd in een slimme dienst die u het beheer van uw printers en multifunctionals helemaal uit handen neemt. MFP Cloud Connect. Met MFP Cloud Connect, kan onze servicedienst via een beveiligde verbinding belangrijke informatie uitwisselen tussen uw apparatuur en onze beveiligde service cloud. Denk hierbij aan het aanleveren van tellerstanden, toner- en servicemeldingen, maar ook configuratie-instellingen.

Flexibiliteit

Wij vinden het erg belangrijk dat uw apparatuur goed bij uw organisatie past ondanks veranderende omstandigheden, zowel vandaag als morgen. Daarom groeien onze producten en oplossingen met uw organisatie mee, ook op financieel gebied. Met onze eigen financieringsmogelijkheden bent u onder andere vrij in de keuze van de looptijd, aantal afdrukken/gebruikers per maand en financieringsvorm. Wij houden het graag simpel. Duidelijke taal, geen verrassingen en een duidelijke overeenkomst zodat u direct weet waar u aan toe bent. Ervaar het zorgeloze gemak en de flexibiliteit van KDS Document Solutions.

Corebusiness

Onze corebusiness is het leveren van nieuwe multifunctionals en het uitvoeren van preventief onderhoud. Hiervoor gebruiken wij originele onderdelen, verbruiksmaterialen en componenten die de hoge kwaliteit van uw kopieën garanderen.

  • Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening
  • Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven
  • Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen
  • Klantgericht en flexibel
  • Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)
  • 10 – 30% besparing op afdrukkosten met overname bestaande contracten
  • Integratie van uw multifunctional met veel bedrijfsapplicaties, zoals SAP™, AFAS, Exact
Printer of multifunctional leasen of kopen?
Kies voor onze kwaliteit, service en ervaring.
CONTACT OPNEMEN